*LEESTIP* Ervaring vloeibare Dianabol

Ervaring Methandrol

 

We hebben een klant gevraagd naar zijn ervaring met de Methandrol (vloeibare dianabol) van Genlab. Lees hieronder het hele verhaal waarin hij ook verteld naar zijn eerste ervaring met Dianabol tabs.

Klant Genlabs:

Ik heb de meeste anabolen steroïden al eens geprobeerd omdat ik al behoorlijk lang kuur. Ik herinner mij het eerste kuurtje nog maar al te goed, ik kocht 300 dianabol tabletten van een vriend.
de kleine blauwe tabletjes zaten in strips van 10 tabletten, en 10 strips waren verpakt met een zwart elastiekje. Deze Russische tabletten hadden op de strips methandienone geprint.
Het was een behoorlijk grote stap om na 7 jaar natuurlijk trainen, nu de grote stap te maken naar een kuur. Destijds was er nog geen internet en was er weinig informatie te vinden over het gebruik van anabolen steroïden.
Zo was ik dus best zenuwachtig om te beginnen. De dealer waar ik deze spullen had gekocht, gaf aan dat ik de tabletten over een periode van drie weken moest opbouwen van 20mg naar 50mg per dag en dat ik erg veel moest eten en extra zwaar moest trainen. Zo sprak hij van minimaal 5000 Kcal per dag en vooral de basis oefeningen
Dus ik vrat als een varken de hele dag door en trainde mijn lichaam 5 dagen per week, waarvan het bovenlichaam 4x per week en de benen 1x per week.
De tijd vloog voorbij en na 8 weken hard en zwaar trainen voelde ik mij als een god. Ik was 15 kg aangekomen maar wel met enorm veel vocht. Ik was zo sterk als een beer.
Helaas na de kuur gingen de kilo’s al snel naar beneden en ik verloor in 8 weken zo’n 5 kg. Toch heb ik nooit meer zulke gains behaald als bij die eerste kuur. Mijn conclusie is dus dat dianabol werkt!

Vloeibare Dianabol

Nu, jaren later liep ik voor het eerst tegen vloeibare dianabol aan.
Op het Genlab etiket stond Methandrol vermeld als merknaam met een dosering van 25mg/ml.
Ik heb de vloeibare dianabol opgebouwd over drie weken van 25mg 2x per week tot 25 mg 4x per week.
Het viel mij op dat ook bij dit preparaat de gains snel kwamen. Mijn voeding was on point en mijn training zwaar en intensief met nadruk op de basis oefeningen.
Het grote verschil wat ik ervaarde tussen vloeibare dianabol en orale dianabol is de vochtretentie. Deze is bij vloeibare dianabol bijna niet aanwezig en de krachttoename en massa toename is zeer goed te noemen.
Tijdens deze kuur pakte ik 7 kg spiermassa, maar zonder vocht en weinig vettoename. Wat mij ook opviel is dat de hardheid aanzienlijk verbeterde.
Het grote “ik voel mij een God” gevoel bleef een beetje weg, die wel nadrukkelijk aanwezig is bij orale Dianabol.
Verder heb ik weinig last gehad van bijwerkingen, behalve zweet aanvallen s’nachts.
Kortom, ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden die aan wil komen in spiermassa en kracht. Mijn buddy kuurde dit in combinatie met testo en winstrol. Dat is ook écht aan te raden gezien zijn resultaten!

2 thoughts on “*LEESTIP* Ervaring vloeibare Dianabol

Geef een reactie