Waarom anabole steroïden

Als je een spier traint,dan breek je spier af door kleine scheurtjes(microtrauma) in de spiercellen aan te brengen.

Dit is een signaal voor het lichaam om de schade te repareren.
Als je nu voldoende rust neemt en een eiwitrijk dieet volgt zal de spier herstellen en zelfs nog iets sterker worden dan de vorige keer.
Zodat de spier(en) deze belasting de volgende keer wel aankan.

Bij iemand die op “natuurlijke” wijze traint gaat dit in het begin perfect, want je lichaam kan herstellen van de belasting waarmee je traint. De belasting is immers nog niet heel hoog en je lichaam is nog relatief ongetraind. Na verloop van tijd word je sterker en beter getraind en heeft je lichaam meer rust nodig om te herstellen en daardoor zal de progessie verminderen.

Dan kom je op een punt dat je zoveel intensiteit in je training gebruikt dat het lichaam niet meer instaat is om, te herstellen en krijg je een “plateau”.
Je gaat niet meer vooruit omdat de gebruikte belasting te hoog is voor de herstelcapaciteit van je lichaam.

Nu start je een kuur met anabolen steroïden:
Als je nu hard traint en de spier beschadigt, zal het hormoon zorgen voor een grotere protiene opbouw in de spiercel waardoor je spiercellen sneller herstellen,
Je stelt je lichaam in staat om vaker, zwaarder en met meer aggressie te trainen dan voorheen, toen je het hormoon niet nam.
Neem je nu ook nog een eiwitrijk dieet, dan krijg je extra boost in je herstel capaciteit
Dit zorgt voor een veel grotere aanmaak van spiermassa en kracht in een korte periode. Iets dat zonder het gebruik van AAS nooit mogelijk zou zijn.

Wil je meer weten over de werking van anabolen steroïden, neem dan contact op met ons service center.