Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
dennis dennis schreef op juli 28, 2019 om 8:52 pm:
Potje black booster besteld 3maanden terug, nu 2monster burner en 1pakje winstrol nu wachten op de bestelling 😉
Marijn Marijn schreef op mei 23, 2019 om 4:10 pm:
Mijn order binnen 2 dagen binnen gekregen. Hier ga ik vaker bestellen!
Alan Alan schreef op maart 6, 2019 om 10:53 am:
Besteld voor de eerste keer en vandaag netjes aangekregen wist niet zeker wat te verwachten maar ze Zijn dus zeker legit en leveren netjes de producten. Aanrader hier ga ik voortaan meer bestellen
Dennis Dennis schreef op maart 1, 2019 om 11:03 am:
Potje pre besteld, na 3dagen in huis dankjewel! Ga hier zeker vaker bestellen!
Mark Mark schreef op februari 26, 2019 om 10:19 pm:
Goede service en snelle levering
Rizzo Rizzo schreef op januari 15, 2019 om 2:47 pm:
Prima service. Zondag besteld en dinsdag al in huis. Kortom een aanrader!!!
richard richard schreef op juli 9, 2018 om 2:42 pm:
supersnelle levering. en als het product ook nog doet wat het moet doen is het helemaal top, maar daar gaan we wel van uit.
Steve Steve schreef op april 10, 2018 om 6:24 pm:
Prima service en contact, aanrader!
Harold Harold schreef op maart 31, 2018 om 3:17 pm:
Super snelle levering! Helemaal top.. De kwaliteit moet nog blijken maar heb er vertouwen in dat het goed komt!
guidoo guidoo schreef op maart 26, 2018 om 5:18 pm:
Goede service, reageert snel en producten worden snel geleverd! Aanrader 🙂
Jarno Jarno schreef op maart 2, 2018 om 1:22 pm:
Topservice..!! Advies top..!! Uitsekend persoonlijk advies ontvangen. En supersnelle levering..!! Bedankt, tot snel..!!
Steen Steen schreef op februari 25, 2018 om 2:49 pm:
Fijn contact en snelle levering!
Paul Paul schreef op februari 25, 2018 om 9:46 am:
Mijn persoonlijke ervaring over de producten van GENLABS zijn zeer positief kwaliteit van de producten zijn zeer goed behaalde resultaten liegen er niet om ! Heb vaker ook andere merken gebruikt ter ondersteuning van mn wedstrijd dieet maar daar had ik altijd veel meer van nodig dan van de producten van GENLABS! .ook de serive is gewoon goed snelle levering en ze houden persoonlijk contact om te vragen hoe het gaat geen Bulshit gedoe gewoon goed open en eerlijk! Ik persoonlijk ben er meer dan te vrede over! ?
Bert Bert schreef op februari 25, 2018 om 8:55 am:
Deel je ervaringen met anderen. Laat ons weten wat we nog kunnen verbeteren en blijf groeien!

3 thoughts on “Reviews

Geef een reactie